Yeni Filmler :

13. Cuma - Friday the 13th | 2009 | 320x240 | Türkçe Dublaj | 3GP İndir







2009  - ABD 
Tür : 3 Boyutlu,  GerilimGizem,  Korku,  GençlikErotik,
Süre:97 dakika
Yönetmen: Marcus Nispel, 
Oyuncular:Jared Padalecki,  Aaron Yoo,  Danielle Panabaker,  Julianna Guill,  Amanda Righetti,  Ben Feldman,  Willa Ford,  Richard Burgi,  America Olivo,  Derek Mears,  Jonathan Sadowski,  Ryan Hansen,  Travis Van Winkle,  Travis Davis,  Chris Coppola,  Caleb Guss,  Amy Quick Parrish,  David Sharp,  Jaime De La Rosa,  Kyle Davis,  D.j. Castillo,  Arlen Escarpeta,  Nick Mennell,  Nana Visitor, 
Senaryo: Mark Wheaton,  Mark Swift,  Damian Shannon
Yapimci:Michael Bay, Bradley Fuller,  Andrew Form


Clay Miller kayıp kız kardeşini ararken, eski bir kulübenin kalıntılarına takılıp tökezler ve efsanevi Crystal Gölü'nden ormanın çıkardığı ürkütücü sesleri duyar. Çalıların altında başka birşey daha vardır.
Polisin ve orada yaşayanların uyarılarına rağmen Clay, yeni tanıştığı Jenna ile birlikte kardeşini ararken ulaştığı birkaç ipucunun peşine düşer. Ama öğrenecekleri düşündüklerinden fazlasını getirecektir. Çünkü Crystal Gölü'nün büyük ve karanlık bir sırrı vardır.
1980 yapımı, gerçek bir korku klasiği olan 13. Cuma, 2009 yılı uyarlamasıyla tekrar beyazperdede. Devamının da geleceği ve uzun bir seriye dönüşeceği söyleniyor.









Download Linkhttp://turbobit.net/kkdedry49hxc.html





Film Bilgi Sitesihttp://www.sinemalar.com/film/22236/13-gun
Share this article :

Yorum Gönder